;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Josep Maria Solé, nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona i Xavier Sabat, nou president

Relleu en els principals càrrecs dels matalassers

Publicado: 08:55 - 19/12/2015


Els Xiquets de Tarragona han elegit aquest divendres al vespre en la seva assemblea general a Josep Maria Solé com a nou cap de colla i a Xavier Sabat com a nou president.

La candidatura a junta técnica que encapçalava Solé s’ha imposat en la votació a la que liderava Pere Ruiz. D’aquesta manera, Solé es converteix en el nou líder tècnic dels matalassers, en substitució del qui havia estat cap de colla els darrers sis anys, Roger Peiró.

Josep Maria Solé Artigau (Tarragona, 1982) va entrar a formar part dels Xiquets de manera oficial l’any 2008, tot i que sempre n’havia estat simpatitzant i, segons explica, el seu padrí, que havia estat casteller de la colla els anys 70 i 80, li va regalar la primera camisa ratllada quan tot just tenia 3 anys.

Solé va entrar a formar part de la junta técnica de Roger Peiró l’any 2011, i les darreres dues temporades n’havia estat el segon cap de colla. A més, és un habitual dels troncs dels castells ratllats.

Com a principals col·laboradors, Solé comptarà a la seva junta amb Oriol Peiró com a segon cap de colla, Robert Romaní com a cap de pinyes i Cristina Martínez com a cap de canalla.

Pel que fa a la renovació de la junta directiva, en aquest cas ha resultat elegida l’única candidatura presentada, amb Xavier Sabat al capdavant. El nou president dels Xiquets, de 45 anys, és de nissaga matalassera, ja que el seu pare havia estat enxaneta de la colla, i un habitual a les pinyes ratllades des de l’any 2000.

Sabat comptarà a la seva junta amb Jacob Rovira com a coordinador, Sergi Rofin com a tresorer, Mireia Parera com a secretària, Gerard Ciurana com a vocal de seccions, Pilar Borrero com a vocal encarregada del local, i Mario Jiménez com a relacions publiques.

 


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE CASTELLS