;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Un grup de voluntaris de Valls reparteix menjar entre els més necessitats

Ho han fet durant els 15 dies que el menjador social La Taulada ha restat tancat per vacances per tal que la gent amb dificultats econòmiques seguissin tenint recursos

Publicado: 17:18 - 27/08/2016


Durant les dues últimes setmanes, una cinquantena de persones diàries s’han vist beneficiades per les donacions de menjar que a Valls ha realitzat un grup de voluntaris.

Així, aquells que pateixen dificultats econòmiques han pogut recollir aliments com tomaca, ous, pa, entrepans, llaunes de conserva, llet i suc de forma quasi diària en un punt habilitat al capdamunt del passeig dels Caputxins, davant de la parròquia del Lledó.

La iniciativa es va engegar el dimarts de la setmana passada, just quan el menjador social ‘La Taulada’, situat actualment en un local propietat de la Creu Roja de Valls, va tancar 15 dies per vacances, i finalitzarà avui mateix amb l’última donació, ja que dilluns torna a obrir l’establiment.

Van ser dues col·laboradores de La Taulada que van considerar que dues setmanes sense servei eren massa per als usuaris del menjador social, i és per aquest motiu que van decidir habilitar un punt de donació d’aliments durant els dies que La Taulada estigués tancada.

«Ja que no podíem oferir un plat calent a taula, vam creure oportú donar resposta a les necessitats de la gent amb la donació de menjar», expliquen les dues voluntàries, que destaquen que han comptat amb l’ajuda de diferents col·laboradors durant tots aquests dies, a més a més de la del claretià pare Joan Font, rector de la parròquia del Lledó i impulsor del menjador social.

Pel que fa als aliments que s’han repartit aquests dies, alguns d’ells són donacions fetes per supermercats i alguns petits establiments de Valls. D’altres, s’han comprat amb els diners que les voluntàries han aconseguit recaptar d’amics, familiars i voluntaris de La Taulada. «Estem molt contents de la implicació de la gent. Cadascú ens ha donat el que ha pogut, i és que gota a gota es fa un riu», destaquen.

Dilluns, la situació es tornarà a normalitzar amb la reobertura de La Taulada, un menjador social que ja fa dos anys i mig que està en funcionament gràcies a la iniciativa del pare Font i l’ajuda de diversos voluntaris. El projecte es va iniciar amb la finalitat de poder oferir un plat calent a taula per als més necessitats i avui dia reparteix cada dia més de 100 menjars.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE COMARQUES