Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC de Cambrils demana que es doti de més recursos l’hospital

La moció, que es presenta al plenari d'avui dimarts, defensa la sanitat pública i agraeix als professionals l’esforç que han fet en aquesta pandèmia.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

El Grup Municipal del PSC de Cambrils defensarà al plenari de demà dimarts, una moció sobre la sanitat pública, en la qual reclama dotar dels Recursos Humans i Econòmics a l'Hospital Lleuger de Cambrils.

Per la portaveu del PSC, Ana López “ja és hora que es posin en funcionament els quiròfans. Fa molts temps que l’Ajuntament va avançar els diners; això ha tingut un cost per a la població però encara no en podem gaudir perquè no s’ha acabat de fer bé la feina”, apuntava.

Per López, que l’Hospital Lleuger disposi de més i millors serveis és important també perquè “no només atén a la població de Cambrils i voltants sinó que -com a ciutat turística que som- també dóna servei a visitants de segona residència i turistes, millorant la seguretat sanitària que tots necessitem”.

Pel PSC de Cambrils, aquesta crisi sanitària “de magnitud realment històrica ha demostrat el que els socialistes sempre hem defensat: que la sanitat pública és un servei essencial del nostre estat de benestar”. La qualitat i eficiència del servei, que és vital, -afegia- “mai pot tornar-se a posar en perill per les retallades pressupostàries ja sigui dels governs de la dreta a Madrid com dels executius independentistes a Barcelona”, i conclou que retallar en salut pública és un perill que suposa un risc potencial per a tots i totes.

Ana López, ha assenyalat finalment que “si volem seguir sent una ciutat receptora de visitants, i tenir cura de la nostra principal economia, cal oferir garanties i serveis a l’alçada per tal de fer un efecte crida cap a un turisme segur”. “Hem d'aprendre d’aquesta pandemia per no tornar a repetir els mateixos errors”.

Temas

Comentarios

Lea También