Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou servei de bus al municipi de Vila-seca

A partir de demà dimecres 1 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
Nou servei de bus al municipi de Vila-seca

Nou servei de bus al municipi de Vila-seca

El Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Vila-seca i l’empresa T. y J. Plana - Empresa Plana, SL han signat un conveni de col·laboració per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera al municipi de Vila-seca.

El bus que es posa en marxa demà farà 27 parades. En temporada alta, de març a novembre, realitzarà 18 expedicions entre Vila-seca i la Pineda i 11 a la Plana. En temporada baixa, de desembre a febrer, farà 13 expedicions de dilluns a divendres a la Pineda i 8 a la Plana. Dissabtes i festius, en canvi, 8 i 3 expedicions respectivament.

Al municipi de Vila-seca es genera una gran mobilitat interna per motius de treball, estudi o de visitants. Compta amb tres nuclis residencials de població: Vila-seca, la Pineda, i la Plana, amb una població estable de 23.000 habitants però que realment equival a una població de 40.000 persones fruit del seu perfil turístic. Hi ha equipaments associats com el campus Universitari de la URV amb la Facultat de Turisme i Geografia i el Parc Científic de Turisme i Oci de Catalunya. El municipi acull també el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca/Salou amb Port Aventura, Ferrari Land, els hotels i el centre de convencions. i, per acabar, té una àmplia xarxa d’equipaments i establiments turístics a la Pineda generadors de gran mobilitat laboral i turística.

Per tots aquests motius, l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat juntament amb l’Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona, i l’operador Plana impulsen aquest nou servei de mobilitat per tal de garantir aquestes relacions internes i facilitar la mobilitat als residents del municipi perquè puguin anar a treballar, a estudiar, etc.

A més, sota la marca Mobilitat Vila-seca, l’Ajuntament de Vila-seca ha iniciat una campanya on informa de la posada en marxa d’aquest nou servei d’autobús urbà. En aquest enllaç es poden consultar els horaris, les línies i les tarifes: https://vila-seca.cat/web/guest/mobilitat

Temas

Comentarios

Lea También