Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Redescobreix Torredembarra, un valor segur per al turisme en família

Aquest dimecres s’estrena el nou vídeo corporatiu de promoció del municipi

Diari de Tarragona

Whatsapp

Redescobreix Torredembarra, un valor segur per al turisme en família, una població amb patrimoni cultural, entorn natural privilegiat, rutes familiars amb BTT, gastronomia, tradició popular, platges de bandera blava, festes i folklore, comerç de proximitat...

Aquest és el missatge del nou vídeo promocional de Torredembarra que estrena avui dimecres la Regidoria de Turisme, en versió en català i en castellà, a les xarxes socials i que es presenta en un format d’imatges espectaculars i ritme positiu i engrescador.

Aquest nou vídeo corporatiu serà l’eix de la campanya publicitària a xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc que la Regidoria de Turisme posa en marxa per dinamitzar una temporada turística marcada pels efectes de la Covid-19, potenciant les activitats que es poden dur a terme a l’aire lliure. El vídeo “Turisme en família” es complementarà amb set microvídeos (càpsules) de 30 segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest any s’ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l'objectiu d'ajudar a reactivar el sector i l'activitat econòmica.

Es tracta d'una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l'entorn natural.

Temas

Comentarios

Lea También