;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Deportes

Un aficionat del Nàstic, als jutjats per cantar Els Segadors

Avui es celebra el judici en què es jutja al noi per haver-se negat a pagar una multa de 3.000 euros per cantar l'himne en un partit del Nàstic contra el València

Publicado: 09:31 - 18/04/2017


El 19 de desembre de 2013 a València, durant un partit de futbol entre el Nàstic i el València, la Policia Nacional espanyola va identificar dos aficionats del Nàstic per cantar l'himne dels Segadors a les portes de l’estadi. Aquest fet va deixar perplexos els dos tarragonins, que aleshores tenien 22 i 23 anys.

Un d'ells es va negar a pagar la multa —aleshores els demanaven tres mil euros— i per aquest motiu s’enfronta aquest dimarts a les onze del matí a un judici on li demanen una multa que pot arribar fins als seixanta mil euros.

L’Esquerra Independentista de Tarragona vol mostrar «tot el nostre suport al company encausat» i denuncien que aquest cas «és un clar exemple de l’opressió nacional que patim als Països Catalans i com aquesta opressió pren forma legal».

 


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE DEPORTES