;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  15º
 • REU
  15º
 • CAM
  15º
 • TOR
  15º
 • VEN
  15º

Crema una hectàrea a l’illa dels Bous de Vinallop

Publicado: 04:00 - 20/04/2017Un incendi ha cremat una hectàrea a l’illa dels Bous de Vinallop, a Tortosa. En les tasques d’extinció de l’incendi, que va succeir el dimarts a la tarda, van participar tres dotacions de Bombers de la Generalitat i una barca del mateix cos. El foc va declarar-se extingit ahir a les 13 hores, si bé ja va estabilitzar-se el mateix dimarts al vespre. El cert és que aquesta època és de màxim risc, ja que els xops escampen un borrissol altament inflamable.

El foc va afectar la vegetació, però no es va patir per la vida dels bous que habiten a l’illa. Els dos grups de voluntaris que s’apropen freqüentment per alimentar els bous van implicar-se en el seguiment de l’incendi i van informar del mateix a través dels grups de Facebook (el sector taurí amb ‘Ajudem els bous de l’illa’ i l’animalista amb ‘Bous de l’illa de Vinallop.Protegim-los’). Els taurins afirmen obertament que el foc ha estat intencionat. –

m.p.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE EBRE