Detecten 14 positius per Covid-19 a la unitat de llarga estada i subaguts de l'Hospital de Jesús

Les proves PCR s'han fet als ingressats a la segona planta del centre i al personal, després que un pacient presentés un quadre de febre dijous

Diari de Tarragona

Whatsapp
Hospital de la Santa Creu de Jesús. Foto: Joan Revillas/DT

Hospital de la Santa Creu de Jesús. Foto: Joan Revillas/DT

Les proves PCR practicades en els últims dies a les persones ingressades a la segona planta de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa, han detectat 14 casos positius per covid-19, segons ha informat l'Ajuntament.

Després que, la nit de dijous, un dels pacients ingressats a la unitat de llarga estada presentés un quadre de febre se li va efectuar una primera prova PCR. Atès que el resultat va ser positiu per covid-19, es van estendre les anàlisis a la resta de persones ingressades, tant a la unitat de llarga estada com a la de subaguts, així com a tot el personal sanitari que van treballar en estes unitats durant els dies anteriors. La diagnosi, coneguda este dissabte, ha donat com a resultat 13 casos positius més entre els pacients i 16 negatius. Pel que fa al personal, de moment no hi ha cap resultat positiu però s'està a l'espera de conèixer el resultat de totes les proves.

Els casos positius s'han traslladat a l'àrea de tractament de la covid de l'hospital de la Santa Creu, mentre que la resta de persones es mantenen aïllades preventivament a la segona planta fins que d'aquí a uns dies se'ls repetisca la prova PCR.

Temas

Comentarios

Lea También