Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Música i jocs per agrair l’esforç dels nens pel confinament a la Ràpita

El festival Fest ‘N’ Fun tindrà lloc dissabte a la tarda a la Plaça Agustí Vizcarro ‘La Pin’ i comptarà amb totes les garanties de seguretat

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de la presentació del festival.  FOTO:AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Imatge de la presentació del festival. FOTO:AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Els xiquets de la Ràpita podran gaudir aquest proper dissabte 4 de juliol del primer festival infantil Fest ‘N’ Fun, organitzat per l’Ajuntament del municipi del Montsià amb la voluntat d’esdevenir un agraïment i un reconeixement a tots els menors del municipi pel seu exemplar comportament durant els mesos de confinament. Tindrà lloc a la Plaça Agustí Vizcarro ‘La Pin’, de 18 a 21 hores.

El festival consistirà en una part d’espectacles musicals on el públic haurà d’estar assegut a una cadira prèviament assignada (les inscripcions es faran on-line fins esgotar l’aforament) i en un altra part d’activitats i tallers amb límit de públic que es podran fer durant tota la tarda, com ara tallers d’artesania amb fibres vegetals, jocs de taula i jocs tradicionals com la baralluga.

L’aforament també estarà controlat i les entrades i les sortides es faran per accessos diferents. A banda, es proporcionarà gel hidroalcohòlic i la mascareta serà obligatòria.

«Aquest esdeveniment serà el primer que portarem a terme durant aquest estiu, i per això ens ubiquem a la Plaça Agustí Vizcarro ‘La Pin’, que és espaiosa i compleix amb tots els requisits de seguretat. Hem de respectar les mesures i la situació que estem vivint, però els xiquets i xiquetes també mereixen gaudir», comenta l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Segons detalla el regidor de Joventut i Identitat de l’Ajuntament rapitenc, Rafa Balagué, l’espectacle final de la festa, del que s’haurà de gaudir assegut, arrencarà amb el duo local Adriano & Lluc, amb una proposta de cançons populars infantils; a continuació serà el torn del músic Lluís Atcher, que interpretarà cançons i danses típiques dels Països Catalans.

Per últim, pujarà a l’escenari del festival el grup ‘2 princeses barbudes’, guanyadors del Premi Xesco Boix 2020 (Enderrock) de la crítica al Millor disc per a públic familiar.

Comentarios

Lea También