Ebre Pesca

Sant Jaume d'Enveja reivindica l’angula com a producte local

ROSER REGOLF

Whatsapp
Diferents representants visitant les instal·lacions. FOTO: CEDIDA

Diferents representants visitant les instal·lacions. FOTO: CEDIDA

Sant Jaume d’Enveja posa en valor l’angula com a producte d’excel·lència local. L’ajuntament del municipi del Montsià va organitzar, aquest dimarts, la 5a edició de la Jornada de l’angula, un esdeveniment que pretén reactivar l’economia del municipi, al mateix temps que desenvolupar una promoció local important.

El projecte, que posa atenció en la pesca artesanal i tradicional, vol donar a conèixer uns processos totalment sostenibles i promoure una comercialització directa dels pescadors que, segons afirmen, reactivarà la seva economia i ajudarà a regular el mercat. A banda, des del consistori es va apuntar que, a partir d’ara, centraran els esforços a desenvolupar una campanya de màrqueting i de comercialització adequats per al producte.

Cooperativa professional

A banda, durant la jornada es va presentar la cooperativa Pescadors Professionals d’Angula Sant Jaume, una agrupació creada per la Societat de Pescadors per poder comercialitzar l’angula, alhora que es presentava el logo i la marca «Angula Sant Jaume d’Enveja, pesca artesanal Delta de l’Ebre». A més, va ser durant l’esdeveniment que també es van inaugurar les instal·lacions que s’utilitzaran com a punt de segona venda de l’angula de Sant Jaume d’Enveja.

La presentació de la cooperativa en el marc de la jornada organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, assoleix l’objectiu del projecte engegat l’any 2015 amb la col·laboració del Consell Comarcal del Montsià i el SOC, mitjançant els Fons Socials Europeus i on també ha participat la Societat de Pescadors d’Angula de Sant Jaume d’Enveja.

Temas

Comentarios

Lea También