Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tanquen els CAP de Sant Jaume d'Enveja i el Perelló

Les mesures de reorganització de l'atenció primària responen a la creixent demanda d'atenció per casos de covid-19

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un centre sanitari ebrenc. Foto: DT /J.R.

Imatge d'arxiu d'un centre sanitari ebrenc. Foto: DT /J.R.

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre ha tancat des d'aquest dimecres els CAP de Sant Jaume d'Enveja (Montsià) i el Perelló (Baix Ebre). L'atenció se centralitza, en el primer cas, al CAP de Deltebre (Baix Ebre) i, en el segon cas, al CAP de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Aquesta reorganització de l'atenció primària respon a la demanda creixement d'atenció i tractament per casos de contagi de coronavirus, per preservar la salut dels professionals sanitaris i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respiratòria. A més dels telèfons 061 i 977 44 81 70 - atenció del Ciutadà a l'Ebre- es pot demanar informació a atencioalciutada.rste@catsalut.cat on es rep resposta en 24 hores.

Per contactar amb el CAP de referència o l'Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació es pot contactar a través de la web http://www.icsebre.cat/wg/contacta.

Comentarios

Lea También