Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa arranja camins, carrers i equipaments danyats pel temporal Glòria

M.M.

Whatsapp
Camí arranjat al barranc de Sant Llàtzer.  FOTO: JOAN  REVILLAS

Camí arranjat al barranc de Sant Llàtzer. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa ha emprat un total de 160.000 euros en el que portem de 2020 del fons de contingència, destinat a mesures per afrontar la crisi del coronavirus però també per reparar els danys que va ocasionar el temporal Glòria al terme municipal, a finals del mes de gener.

Concretament, des del Consistori s’han invertit més de 96.000 euros a l’arranjament de camins o d’equipaments municipals. La part més important s’ha centrat en reparar danys a les partides de Sant Llàtzer, l’Horta de Pimpí, Vinallop, la Simpàtica o el Coll de l’Alba.

En els últims quatre mesos s’ha actuat en els camins de les Revoltes, el barranc de Fullola, el barranc de Sant Llàtzer, el camí de Salva-aigües, el barranc de les Monges, el barranc de Lledó, el barranc del Fondo, el camí de Favaret, el camí de Barcelles i el camí de la Mola Porquera, entre d’altres.

En l’àmbit urbà, també s’han hagut de fer reparacions a infraestructures malmeses del parc dels Països Catalans, la pujada al Seminari, la pujada a Sant Josep de la Muntanya o la pujada al Parador. Igualment es van arranjar les teulades del mercat municipal, de l’edifici seu de la Policia Local, de l’ajuntament, del magatzem de la brigada municipal o de l’antiga nau d’Indo, reconvertida actualment en espai cultural al barri de Ferreries.

Comentarios

Lea También