Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un veí de Roquetes se salta en una nit dues vegades el confinament

Cada vegada donava versions diferents del perquè estava al carrer

Àngel Juanpere

Whatsapp
Carrer Sant Just, on ha estat detingut el sospitós. Foto: Google Maps

Carrer Sant Just, on ha estat detingut el sospitós. Foto: Google Maps

Un veí de Roquetes que aquesta passada matinada de dissabte s’ha saltat en dues vegades el confinament establert ha acabat detingut pels Mossos d’Esquadra. Es tracta d’un ciutadà marroquí de 58 anys d’edat.

Cap a les 3.35 hores, una patrulla de la Policia Autonòmica estava de servei pel carrer Sant Just. Els agents van veure un home que estava caminant. Quan el van voler aturar, el vianant va canviar de sentit de la marxa per evitar els policies. Va intentar fugir en un vehicle que tenia aparcat al mateix carrer.

Els agents el van poder aturar. Es van adonar que ja li havien aixecat acta a les 2.37 hores quan anava pel carrer Major. En aquella ocasió havia dit que tornava del bar perquè no volia menjar al seu domicili.

A la segona identificació primer va dir que havia anat a la benzinera a comprar tabac i després que havia tingut un disgust i que anava a donar una volta. Davant aquestes respostes va acabar detingut.

Temas

Comentarios

Lea También