Economía EPRESES. El negoci s’ha anat adaptant a les necessitats que han anat sorgint al mercat i, arran de l’arribada de la Covid-19, també, van crear mampares i separadors de protecció

«Professionalitat, disseny, formació i alta tecnologia,els nostres valors»

Aluminis Jovi, ubicada a Sant Carles de la Ràpita, és una empresa de construcció de sistemes metàl·lics d’origen familiar que va iniciar la seva activitat l’any 1989 en l’àmbit local i nacional, i ha aconseguit expandir-se a escala internacional. Més informació a www.aluminisjovi.com

Whatsapp
Gerent i fundador de l’empresa, Tomás José Pepiol

Gerent i fundador de l’empresa, Tomás José Pepiol

Tomás José Pepiol és el gerent i propietari de l’empresa Aluminis Jovi, ubicada a Sant Carles de la Ràpita (Tarragona). Va fundar la seva pròpia empresa, però ja partia d’una base sòlida com a professional en aquest sector. Aquest negoci familiar disposa d’una infraestructura i una gran capacitat operativa que els ha permès afrontar grans reptes.

Com van ser els inicis del negoci?

L’empresa es va crear el 1989 i ens dediquem a la construcció de sistemes metàl·lics des dels nostres inicis. Hem anat creixent i oferint altres serveis com ara l’envidriament, l’interiorisme, les portes motoritzades, mampares i complements de bany, cortines i protecció solar i acer inoxidable, entre altres. Vam començar en l’àmbit local, oferint els nostres sistemes metàl·lics a particulars i edificis. A mesura que l’empresa va anar creixent, vam incorporar productes nous i introduint primeres marques del mercat nacional i internacional, com ara TECHNAL i SCHÜCO. El disseny en cada construcció i els alts acabats van fer que cada cop tinguéssim més feina, un perfil de client més ampli i vam engrandir tant les instal·lacions com la maquinària, d’última tecnologia.

Han mantingut l’activitat internacional amb l’arribada de la Covid-19. Com ho han viscut?

La crisi immobiliària espanyola (2008) ens va obligar a reinventar-nos. Una de les solucions va ser aprofitar els contactes que teníem per expandir-nos al mercat internacional, cap als Estats Units, França i el continent Africà, entre altres. Adaptar-nos, realment, va donar els seus fruits. Per això, avui, seguim treballant en aquests països i hem creat una delegació a l’Àfrica, a Guinea Conakry. Arran l’arribada de la pandèmia, vam crear, també, mampares de protecció i separadors de seguretat.

Què us fa diferents de la competència?

Els valors, com ara la professionalitat, el disseny, la formació dels nostres treballadors, molt qualificats, i l’alta tecnologia amb la qual treballem. Tenim molt en compte el component humà, el nostre equip professional és una part fonamental. Investiguem tots els camps que fan possible el nostre desenvolupament per perfeccionar la producció. Per reforçar el nostre compromís amb la qualitat i per aconseguir la fidelització del mercat, vam incorporar la normativa ISO 9001, que regula tot aquest procés per oferir el servei que el nostre client espera de la nostra empresa.

Què significa BBVA per al negoci?

Fa anys que treballem amb BBVA i ho seguirem fent. Un dels motius és la confiança que van dipositar en el negoci, abans i durant la crisi immobiliària de 2008. El tracte personal que ens uneix va més enllà d’un simple banc: ens han ajudat a seguir creixent professionalment. A més, tenen una àmplia varietat de serveis digitals, que ens ajuden molt, com ara l’aplicació mòbil i el web.

Comentarios

Lea También