Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Mercats de Reus regalen 14.000 euros en vals de compra per celebrar el Nadal

Els Marxants, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet inicien la campanya nadalenca i ampliaràn els seus horaris d'obertura

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els Mercats de Reus regalen 14.000 euros en vals de compra per celebrar el Nadal

Els Mercats de Reus regalen 14.000 euros en vals de compra per celebrar el Nadal

Els Mercats de Reus han preparat la campanya de Nadal amb els clients com a protagonistes. Amb l’objectiu de promoure la compra però també per agrair la fidelitat dels clients al llarg de tot l’any, els tres mercats regalen en conjunt 14.000 euros en xecs de compra, a més de molts altres obsequis i sortejos. També s’han preparat un any més per obrir al públic més hores i facilitar les compres la vigília de les festes.

Comencen sis setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: aquest 2019, entre els tres mercats es repartiran 14.000 euros en xecs de compra, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables, 8 lots d’estris de cuina, 3 lots de productes dels Marxants de Reus, 3 televisors i 3.000 calendaris amb receptes de carmanyola. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen una llarga llista de premis.

«Vine, rasca i guanya»
Els primers a repartir regals són els Marxants, que enceten la campanya de Nadal aquest dilluns 2 de desembre: tots els dilluns i dissabtes laborables entre l’2 de desembre i el 4 de gener, comprant a les parades del mercat ambulant es participa en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables, 3 lots de productes dels Marxants (es podran veure exposats en un mostrador del Mercat Central) i 3 televisors. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d'informació de la campanya, instal·lat un any més davant de l'escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença el 7 de desembre i acabarà el 4 de gener; els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis són 700 xecs regals de 5 euros –per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2020– i 3 lots d’estris de cuina. A més, regalen 3.000 calendaris amb receptes de carmanyola.

El Mercat Central també comença la campanya de Nadal aquest dissabte 7 desembre i l'allarga fins al cap de setmana de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 650 xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2020– i 5 lots d'estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d'informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros es lliura una butlleta rasca-rasca.

Més hores oberts per facilitar les compres
Com cada any, els mercats amplien els horaris quan s'acosta Nadal i Cap d'Any per fer més fàcil les compres. Els dies d’obertura extraordinària seràn, tant al Mercat Central i el del Carilet, el dijous 5 de desembre matí i tarda, el dilluns 23 de desembre al matí i a la tarda, i els dies 24, 30 i 31 de desembre de 7:30 a 15:00 h.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats afirma: «els paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet, així com els Marxants, fan un considerable esforç econòmic per la campanya de Nadal i per premiar els clients que compren durant les festes. A més, aquests dies els Mercats obren més hores, sobretot els dies de més afluència per facilitar la compra i consolidar-se com un escenari de visita obligada a l’hora de preparar els àpats familiars. Aquest Nadal, regala Mercats de Reus»

Música, cuina, reciclatge i activitats infantils
A més d’il·luminar els mercats, amb la campanya també inclou una programació d’activitats per a totes les edats: Música amb el cor AlberiChor, de l’escola Dr. Alberich i Casas; amb la xaranga Bandsonats i amb el cor Sons de Gòspel;  Activitats infantils com el pessebre de clicks, que tornarà a omplir un gran taulell del Mercat Central, i pintacares als tres mercats;  Dos tallers, un per preparar un àpat de festa i un altre per aprendre a decorar la taula, amb Maria Teresa Llauradó, del blog de cuina MussaraFood. I una demostració amb Inés Príncep, d’Art de Fruita, per presentar la fruita de manera original a taula i per últim, un nou taller de reciclatge “Al Mercat s’aprofita tot”, en què amb l’ajuda de Susana Pérez, de la Polleria Cantonada 108, es recuperen envasos de les parades del Mercat Central amb la tècnica découpage.

Temas

Comentarios

Lea También