;
.

Este sitio web puede utilizar alguans "cookies" para mejorar su experiencia de anvegación Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

aceptar
DIARI de Tarragona

Diari de Tarragona

Toda la actualidad de Tarragona

 • TGN
  17º
 • REU
  17º
 • CAM
  17º
 • TOR
  17º
 • VEN
  17º

Abacus 'alliberarà' 100 llibres per fomentar la lectura a Tarragona

Publicado: 04:00 - 20/04/2017


Demà divendres, dins els actes organitzats per la diada de Sant Jordi, Abacus cooperativa posarà en circulació 100 llibres a Tarragona, a través de la plataforma del moviment Bookcrossing i de manera gratuïta. L’objectiu és que dins el transport públic de Tarragona els usuaris trobin llibres que, després de llegir, podran tornar a compartir, enregistrant el títol al web de Bookcrossing i facilitant un nou «alliberament». En aquesta ocasió es realitza també a les comarques tarragonines, després de la gran acollida que va tenir la primera edició l’any passat.

Abacus cooperativa se suma així a la celebració de la diada de Sant Jordi, per segona vegada consecutiva, amb una acció que fomenta la lectura a través de l’intercanvi gratuït de llibres i mitjançant un moviment internacional que vol convertir el món sencer en una gran biblioteca global. Entre els exemplars alliberats hi haurà llibres de fons, combinats amb algunes de les darreres novetats d’autors com Pilar Rahola, Marc Pastor, Jenn Díaz, Carles Capdevila, Javier Cercas i còmics com l’Astèrix o Dragon girl, entre altres. Des de les 08.00 h del dia 21 d’abril i fins a les 20.00 h s’aniran distribuint els exemplars dins els autobusos de diverses línies, especialment a les línies 8 i 54. Els llibres estaran identificats amb un número (BCID) que permetrà enregistrar l’exemplar al web de Bookcrossing –amb el títol, autor, gènere, opinió i altres comentaris– un cop s’hagi trobat, seguint la filosofia d’aquest moviment cooperatiu. La idea és que tots aquests llibres «alliberats» iniciïn la seva «ruta de viatge» gràcies a tots els lectors que el tinguin entre les seves mans.


comments powered by Disqus

MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA