Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cap de setmana de calor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 23 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb la circulació, a partir de migdia de bandes de núvols alts i prims, així com alguns de mitjans al nord del país i a partir del vespre. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, així com a zones de muntanya del prelitoral, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors i àrees properes a partir de la tarda. A banda, partir de mitja tarda quedarà molt ennuvolat per núvols baixos al vessant nord del Pirineu. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos al litoral sud i extrem nord fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre quan seran més extensos.

Pluja

A partir de la tarda s'esperen alguns ruixat febles i minsos al Pirineu i al Prepirineu, localment amb tempesta, i en són probable massís del Port. A més, és possible que es afectin a punts de la Catalunya central i del prelitoral central a partir de mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa, sobretot al Pirineu i al quadrant nord-est. La mínima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu, quadrant nord-est i litoral, i entre 27 i 32 ºC a la resta del país, si bé localment quedarà més alt a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i al final del dia, amb terral al litoral de matinada. La resta de la jornada s'imposarà el vent fluix amb cops moderats, de components sud i est al litoral i la meitat est, i de component sud a la resta de l'interior, tot i que a Ponent predominarà el component oest fins a primeres hores de la tarda. A banda, a partir de la tarda entrarà la tramuntana moderada amb algun cop fort al litoral de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

El cel estarà poc o puntualment mig ennuvolat en general amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans, sobretot al final del dia quan es faran més abundants i compactes al terç sud i a Ponent. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment de matinada hi haurà alguns estrats baixos locals a l'extrem sud del litoral i al nord de la depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También