Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dia tapat i potser algun ruixat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 4 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya que a la meitat nord i punts del prelitoral deixaran el cel molt ennuvolat, o localment cobert. A la resta, quedarà poc o mig ennuvolat. Independentment, a partir del vespre, al vessant nord del Pirineu i a molts punts del quadrant nord-est, el cel quedarà cobert per núvols baixos.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació a la meitat nord i est, mentre que és probable de forma més dispersa a la resta del territori. A partir de llavors s'esperen ruixats a la meitat nord del territori, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que localment seran fortes, i localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà poc abundant en general, localment abundant a l'interior de la meitat nord del territori, i entre minsa i poc abundant a la resta del territori. La cota de neu baixarà fins a situar-se al voltant dels 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament, puntualment moderadament més baixa. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 13 i 18 al litoral. La màxima serà moderadament, puntualment acusadament més baixa tret de punts del litoral sud on serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral nord i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Vent

De matinada s'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts a Ponent, al terç sud i a l'extrem nord de l'Alt Empordà. Malgrat això, a partir de migdia girarà a component sud entre fluix i moderat a la meitat est del territori.

Tendència per a demà

Bufarà el component oest a la meitat oest d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort, i el component sud a la resta entre fluix i moderat. Malgrat tot, bufarà la tramuntana fins a la tarda al nord de l'Alt Empordà entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Temas

Comentarios

Lea También