El Temps a Tarragona: el vent fort també reflexiona

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 9 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general. Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a l'altiplà Central i al prelitoral sud. A partir de mitja tarda, augmentarà la nuvolositat d'oest a est i el cel anirà quedant molt ennuvolat o cobert. Independentment, el vessant nord estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

Pluja

S'espera precipitació al vessant nord durant tot el dia, especialment fins a migdia. Al final de la jornada són possibles precipitacions disperses i febles a la meitat oest. S'acumularan quantitats minses, o localment poc abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu pujarà de 1.000 a 1.500 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, i la màxima serà lleugerament més alta.

Vent

El vent bufarà de components nord i oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes, més reforçat durant la primera meitat del dia. Independentment, al quadrant nord-est hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. De matinada hi haurà ratxes molt fortes a l'extrem sud del país.

Tendència per demà

De matinada estarà molt ennuvolat en conjunt. A partir de llavors, els núvols minvaran, si bé el cel es mantindrà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu i a punts del sector central del litoral la resta del dia. A la tarda estarà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols mitjans i la nuvolositat anirà en augment al final del dia a la meitat est. Ratxes de vent fortes de Mestral a les comarques de Tarragona

Temas

Comentarios

Lea También