Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: matí de núvols, tarda de primeres pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 3 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà progressivament en general, per núvols alts i mitjans que arribaran pel sud del territori, així com per núvols baixos que s'estendran d'est a oest; durant la segona meitat del dia el cel quedarà cobert o molt ennuvolat. A més, a punts de Ponent hi haurà estrats baixos. Malgrat això, fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat al nord-oest del territori.

Pluja

A partir de la tarda s'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada al quadrant nord-est i al terç sud. De manera més dispersa podran afectar altres punts del litoral i del prelitoral. És possible que aïlladament arribin a la resta del territori. La cota de neu voltarà els 1.700 metres. Al quadrant nord-est i al terç sud s'acumularan quantitats poc abundants de precipitació (fins a 20 mm). A la resta del territori les quantitats de precipitació seran entre inapreciables i minses (fins a 5 mm).

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa: se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 6 i 11 ºC al litoral sud i central, així com al nord de la Costa Brava, i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger o localment moderat en general, sobretot al quadrant nord-est, si bé al Pirineu i al Prepirineu occidental serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 13 i 17 ºC al litoral en general i al prelitoral central, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori; malgrat això, a punts de Ponent serà lleugerament més baixa.

Vent

El vent bufarà de components nord i est, entre fluix i moderat amb cops forts litoral i prelitoral, puntualment molt forts a partir del vespre. A la resta del país bufarà entre fluix i moderat amb algun cop fort, si bé a Ponent i a les valls de Pirineu i del Prepirineu serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

S'espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d'intensitat entre feble i moderada. Acumularà quantitats entre poc abundants i abundants, si bé a l'interior del quadrant nord-est i al terç sud serà localment molt abundant (més de 50 mm en 24 hores). A més, a l'interior del quadrant nord-est no es descarta que localment sigui extremadament abundant (més de 100 mm en 24 hores). A la resta del territori és probable precipitació feble i minsa a partir de migdia. La cota de neu voltarà els 1.700 metres.

Temas

Comentarios

Lea También