El Temps a Tarragona: núvols persistents, però poca pluja

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 11 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

A la depressió Central, al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert, mentre que la resta de la jornada dominarà el cel serè o poc ennuvolat a la depressió Central i entre poc i mig ennuvolat al litoral i prelitoral. A la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat fins al vespre i a partir de llavors arribaran núvols alts i prims arreu del territori i es formaran núvols de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental.

Pluja

És probable algun plugim feble i dispers al sector central del litoral i prelitoral fins a migdia, que acumularà quantitats entre inapreciables i minses.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i similar a la resta del territori, tot i que a l'Empordà baixarà lleument. Rondarà entre 5 i10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC al litoral i a les Terres de l'Ebre i entre 10 i 15 ºC a la resta del territori. Pel que fa a la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, si bé l'ascens podrà ser acusat al vessant nord del Pirineu. Oscil·larà entre 24 i 29 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i extrem nord-est i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral i intervals de calma a l'interior. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat en general, amb cops forts al litoral i prelitoral. Malgrat això, al final del dia quedarà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i a valls del Pirineu i Prepirineu.

Tendència per a demà

Cel cobert a tot el territori. Al vespre la nuvolositat minvarà de sud a nord.

Temas

Comentarios

Lea También