Tarragona Tradicions

Els Amics dels Gegants de Montblanc s’agermanen amb Costa Rica

«Per a nosaltres és un repte i esperem intercanviar les tradicions de Montblanc i Costa Rica. A més, involucrarem a les escoles per realitzar diferents tallers», va explicar il·lusionat el president dels Amics dels Gegants de Montblanc, Ivan Besora

ALBA TUDÓ

Whatsapp
Imatge dels gegants Veguers de Montblanc. FOTO: CEDIDA

Imatge dels gegants Veguers de Montblanc. FOTO: CEDIDA

Els Amics dels Gegants de Montblanc s’agermanaran amb Costa Rica. Per les Festes de Sant Maties comptaran amb la visita de AGRUCA-Agrupación Aserriceña de San Jose, que aproparà fins a la Vila de Montblanc l’essència de les costums i tradicions de Costa Rica, amb els seus gegants, grup de dansa tradicional i l’orquestra la Cimarrona. Del 8 al 21 de maig, gaudiran de la seva presència amb aquesta primera part de l’agermanament a Montblanc, i que es completarà l’agost de 2021 amb la visita dels Amics dels Gegants de Montblanc a Costa Rica. A més de les actuacions a Montblanc el cap de setmana del 15 al 17 de maig, hi hauran altres actuacions que els Amics dels Gegants portaran a terme, com la participació a la “Ciutat Gegantera de Catalunya 2020” a Sant Boi de Llobregat. No hi faltaran actes de format més petit, així com també tot un seguit de visites culturals a Barcelona, Tarragona, Monestir de Poblet, entre d’altres.

«Per a nosaltres és un repte i esperem intercanviar les tradicions de Montblanc i Costa Rica. A més, involucrarem a les escoles per realitzar diferents tallers», va explicar il·lusionat el president dels Amics dels Gegants de Montblanc, Ivan Besora.

Temas

Comentarios

Lea También